“Het hoger onderwijs heeft een invloedrijke rol in onze maatschappij, het leidt jonge mensen op die veelal uitstromen naar sleutelposities in onze samenleving. Een grote verantwoordelijkheid, die veel vraagt van de mensen die dit onderwijs inbedden, ontwikkelen en aanbieden. Christianne zet zich graag voor deze mensen in, de mensen die het Hoger Onderwijs mogelijk maken. Je kunt bij haar terecht voor onderwijskundige èn psychologische ondersteuning. Ze ontwikkelde diverse opleidingstrajecten, van BKO en SKO onderwijskundige programma’s tot cursussen op gebied van persoonlijke effectiviteit en mentale gezondheid voor diverse doelgroepen, van PhD student tot instituutsdirecteur.

‘Flourish and thrive, in work and the rest of your life’

(Mentale) gezondheid, werkdruk- en stressregulering zijn thema’s waar de psycholoog in Christianne zich veel mee bezig houdt. “Hoe komt talent uit de verf? Wat vraagt het van de organisatie en het individu om geïnspireerd en vitaal te blijven? Hoe kun je als leidinggevende je medewerkers helpen het beste in zichzelf naar boven te halen?” Christianne begeleidt afdelingen, teams en individuen op weg naar meer veerkracht, vitaliteit en bevlogenheid. Plezier in je werk, je goed voelen over de bijdrage die je levert, en binnen dit alles in balans zijn met wat het leven verder nog van je vraagt, daar levert Christianne graag een bijdrage aan. Ze schakelt soepel vanuit een psychodynamische of systemische blik naar inzichten vanuit de hedendaagse positieve psychologie.

Anderen omschrijven Christianne als betrokken, analytisch en inspirerend. Zoals een collega zei: “ze houdt haar hart warm en haar hoofd koel”. Met kennis van zaken, gevoel voor humor en prikkelende vragen begeleidt Christianne je naar de doelen die je voor jezelf, je team of je opleiding voor ogen hebt. Samen met Rachna in ’t Veld heeft Christianne Reflect Academy opgericht.