“Het hoger onderwijs heeft een invloedrijke rol in onze maatschappij, het leidt jonge mensen op die veelal uitstromen naar sleutelposities in onze samenleving. Een grote verantwoordelijkheid, en Christianne zet zich graag in voor de mensen die het Hoger Onderwijs mogelijk maken. Ze ontwikkelde diverse opleidingstrajecten, van BKO en SKO programma’s tot cursussen op gebied van persoonlijke effectiviteit en (mentale) gezondheid voor diverse doelgroepen, van PhD student tot instituutsdirecteur.

‘Flourish and thrive, in work and the rest of your life’

Christianne is als psycholoog arbeid en gezondheid gericht op het welbevinden van mensen. Ze houdt zich bezig met vragen als “Hoe komt talent uit de verf? Wat vraagt het van de organisatie en het individu om geïnspireerd en vitaal te blijven? Hoe kun je als leidinggevende je medewerkers helpen het beste in zichzelf naar boven te halen?” Christianne begeleidt afdelingen, teams en individuen op weg naar meer veerkracht, vitaliteit en bevlogenheid. Plezier in je werk, je goed voelen over de bijdrage die je levert, en binnen dit alles in balans met wat het leven verder nog van je vraagt, daar levert Christianne graag een bijdrage aan. Ook als het werkplezier juist even ver te zoeken is. Ze schakelt soepel vanuit een psychodynamische of systemische blik naar inzichten vanuit de hedendaagse positieve psychologie. Bij jou op kantoor, maar ook daarbuiten. Al wandelend in de natuur kom je vaak nog beter tot nieuwe inzichten of een ander perspectief.

Anderen omschrijven Christianne als betrokken, analytisch en inspirerend. Zoals een collega zei: “ze houdt haar hart warm en haar hoofd koel”. Met kennis van zaken, gevoel voor humor en prikkelende vragen begeleidt Christianne je naar de doelen die je voor jezelf of je team voor ogen hebt. Samen met Rachna in ’t Veld heeft Christianne Reflect Academy opgericht.