In het najaar van 2022 start de eerste leergang Academisch Leiderschap van Reflect Academy. Bijzonder aan deze leergang is dat deze open staat voor leidinggevenden van alle Hoger Onderwijs Instellingen in Nederland.

Succesvol leidinggeven in een academische setting is een uitdagende taak die om diepgaande kennis van de context en een behoorlijke dosis zelfkennis en leidinggevende vermogens vraagt. Door een kijkje in de keuken van anderen te nemen, kun je leren om de eigen omgeving beter begrijpen en je handelingsvermogen daarbinnen te vergroten.

In deze leergang sta je zelf als leider centraal. Wie ben je als academisch leider en hoe sluit jij aan bij jouw context? Vanuit welke visies beweeg je en hoe zet je deze om in actie? Hoe krijg je mensen in beweging en haal je het beste in ze naar boven? Hoe ga je om met situaties waarin je geen hiƫrarchisch leiderschap hebt, maar je wel verantwoordelijk bent voor het behalen van resultaten? En hoe zorg je er ondertussen voor dat je vitaal en scherp blijft en jezelf kunt ontwikkelen?

Nieuwgierig? Link Brochure Academisch Leiderschap door voor de Brochure.

Vragen? Neem contact met ons op (secretariaat@reflectacademy.nl)