Christianne Vink heeft samen met Rachna in ’t Veld Reflect Academy opgericht. Ze wordt daarin gedreven door een behoefte om een werkomgeving voor anderen en zichzelf te creëren waarin mensen zich niet alleen prettig voelen, maar waarin talent een kans heeft om tot bloei te komen.

Flourish and thrive, in work and the rest of your life

Als psycholoog arbeid en gezondheid is ze gericht op het welbevinden van mensen. Ze houdt zich bezig met vragen als “Wat zou je als kenniswerker over jezelf willen weten om je werk effectief en met plezier te kunnen doen? Wat vraagt het van een organisatie om een geïnspireerde vitale werkomgeving te bieden?

Naast het dagelijks bestuur van Reflect Academy begeleidt Christianne individuen, afdelingen en teams op weg naar meer begrip voor henzelf en elkaar. Bevlogen zijn over de bijdrage die je levert en dit ook nog in balans met wat het leven verder nog van je vraagt..; daar levert ze graag een bijdrage aan. Anderen omschrijven Christianne als empathisch, betrokken en scherpzinnig. Zoals een collega zei: “ze houdt haar hart warm en haar hoofd koel”.

Zie voor meer informatie over Christianne haar persoonlijke website.