Reflect verbindt voor mij grote expertise op het gebied van onderwijsontwikkeling met visie en creativiteit. Ik heb met verschillende collega’s van Reflect samengewerkt op complexe trajecten waarin inhoudelijke vraagstukken verbonden waren aan professionele (team)ontwikkeling. Ik heb tot nu toe nog geen andere organisatie meegemaakt die deze twee aspecten zo professioneel, inspirerend en betrokken weet te verbinden.

dr. Andrea Haker | programma manager Urban Technology, Hogeschool van Amsterdam

Onderwijsontwikkeling bij de Nederlandse Filmacademie is pas echt op stoom gekomen nadat het proces van didactische ontwikkeling professioneel en serieus ter hand werd genomen. Dat hadden we niet zelf in huis en daar hebben we hulp bij gezocht en gevonden. Zonder de expertise, de inzet en het enthousiasme van Reflect Academy was de Filmacademie niet in staat geweest de noodzakelijke ontwikkelingen op onderwijsgebied, zoals die wij de afgelopen paar jaar hebben vormgegeven, succesvol tot stand te brengen. Het educatief ontwikkelingsproces van de Filmacademie is nog lang niet klaar en we hopen de succesvolle samenwerking met Reflect Academy zo lang als nodig kunnen voortzetten.

Bart Römer | directeur Nederlandse Filmacademie

Reflect Academy is voor Hotelschool the Hague een fantastische partner bij de ontwikkeling en uitvoering van BDB en BKE opleidingstrajecten voor docenten. Reflect Academy onderscheidt zich door de hoge mate van betrokkenheid, het maatwerk dat wordt geleverd en de prettige en zeer persoonlijke aanpak. Reflect Academy levert hoge kwaliteit, denkt mee over mogelijkheden voor onderwijsinnovatie en verzorgt interactieve en creatieve trainingen die zeer goed worden beoordeeld door de deelnemers.

Noor van der Poel | Education Specialist bij Hotelschool the Hague

We werken al jaren samen met Reflect Academy omdat ze hun training aanpassen aan wat onze docenten specifiek nodig hebben in hun onderwijspraktijk. Dit leidt tot een betere onderwijskwaliteit en stimuleert professionele groei van onze docenten.

Dr. Natasa Brouwer | BKO coördinator, FNWI, UvA

Reflect Academy combineert diepgravende kennis van de academische wereld met passie voor trainen, didactiek, coaching en onderwijsontwikkeling, een unieke combinatie. Voor ons zijn ze hofleverancier geworden, en elke keer opnieuw tot grote tevredenheid. 

Prof. Dr. Bibi van den Berg | onderwijsdirecteur aan Universiteit Leiden

Wanneer onze docenten in een cursus of coaching van Reflect Academy zitten, kan ik er op vertrouwen dat er goed voor ze gezorgd wordt, en dat ze hun onderwijstaken zelfbewust en vaardig kunnen gaan uitvoeren.

Rifka van der Meer | Universiteit van Amsterdam, opleiding Psychologie

De deskundigheid en plezierige begeleiding van Reflect Academy heeft zeker bijgedragen aan de kwaliteit van ons onderwijsprogramma en de ontwikkeling van individuele docenten.

Prof. Ton Liefaard | hoogleraar kinderrechten, Universiteit Leiden