Sanne is een coach, supervisor, trainer en onderwijsadviseur in het hoger onderwijs met ruime ervaring als docent en onderzoeker. Zo werkte ze aan de Universiteit Utrecht onder meer aan de vraag hoe informatie mensen kan overtuigen, motiveren en in beweging kan brengen. Ze promoveerde in 2012 op onderzoek naar methoden om de kwaliteit van communicatie te evalueren. Ook ontwikkelde ze zich in het begeleiden en opleiden van studenten en (junior) docenten.

Sanne’s liefde voor het academisch onderwijs en haar expertise op het gebied van communicatie en motivatie maken haar een sterke sparringpartner voor docenten en onderwijsmanagers die een impuls willen geven aan het onderwijs of aan een team docenten.

Hoe breng je op een inspirerende manier kennis over op studenten? Hoe communiceer je op een verbindende manier met je team? Hoe geef je én ontvang je op een goede manier feedback? Hoe breng je mensen in beweging en bereik je gemeenschappelijke doelen?

Sanne zet in het onderzoeken van deze vragen steeds de verbinding met de ander centraal en geeft mensen inzicht in hoe ze open, duidelijk en efficiënt kunnen communiceren. Collega’s beschrijven Sanne als enthousiast, positief-kritisch en gedreven.