Annelien houdt zich als veranderkundige en gecertificeerd (team)coach bezig met de ontwikkeling van organisaties. Zij ontwerpt en ondersteunt ontwikkel- en verandertrajecten. Ze heeft ruime ervaring in het onderwijs. In diverse rollen heeft ze zich beziggehouden met de kwaliteit van het onderwijs. Eerst op de barricaden vanuit een landelijke studentenvakbond en later als auditor en vanuit de inspectie van het onderwijs.

Mensen verbinden door het slim inzetten van creatieve interventies op het gebied van gedragsverandering en organisatieontwikkeling.

Ze heeft zich vervolgens gespecialiseerd als veranderkundige. Samen met de klant maakt zij concreet hoe mensen vanuit heldere kaders geraakt kunnen worden in hoofd én hart. Door het slim inzetten van creatieve interventies op het gebied van gedragsverandering en organisatieontwikkeling, brengt zij mensen in verbinding met elkaar. De inzichten die dáár ontstaan, zijn vaak de sleutel tot de oplossing. Werkende weg, in de praktijk past zij deze inzichten toe. Geen grootse plannen, maar stap voor stap.