Egbert Neels is een gedreven projectleider en onderwijskundig adviseur, met een hart voor verandering en innovatief onderwijs. In de afgelopen jaren werkte hij met teams uit verschillende organisaties aan de realisatie van nieuwe en innovatieve onderwijsprogramma’s.

In zijn projecten zoekt Egbert naar de kern van onderwijsinnovatie: het realiseren van nieuwe manieren van leren, die de ontwikkeling van studenten echt ten goede komen en passen bij de organisatie waar de verandering plaatsvindt. Daarbij wordt altijd geïnvesteerd in een doordachte structuur om het nieuwe programma duurzaam in de organisatie te implementeren. Docenten en studenten spelen een centraal rol, zij vormen het hart van onderwijsverandering.

Met zijn werk wil Egbert bijdragen aan goed onderwijs en ontwikkeling van studenten op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hij krijgt energie van creatieve processen en is niet bang voor out-of-the-box oplossingen. Naast zijn werk als projectleider en adviseur is Egbert Managing Partner bij Reflect Academy.

Egbert staat ervoor open om met je te sparren en brainstormen over de uitdagingen in jouw onderwijspraktijk. Maak je wel klaar om de diepte in te gaan want: No-one rises to low expectations!