Egbert Neels is een gedreven onderwijskundig adviseur, met een hart voor verandering en innovatief onderwijs. In de afgelopen jaren werkte hij met teams uit verschillende organisaties aan de realisatie van nieuwe en innovatieve onderwijsvormen, vaak met gebruik van digitale middelen en multimedia. 


In zijn projecten zoekt Egbert naar de kern van onderwijsinnovatie: het realiseren van nieuwe manieren van leren, die de ontwikkeling van studenten echt ten goede komen en passen bij de organisatie waar de verandering plaatsvindt. Docenten en studenten staan hierbij centraal, zij vormen het hart van onderwijsverandering. Onderwijstechnologie en mediaproductie kunnen, mits goed gebruikt, een belangrijke bijdrage leveren.


Met zijn werk wil Egbert bijdragen aan goed onderwijs en ontwikkeling van studenten op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hij krijgt energie van creatieve processen en is niet bang voor out-of-the-box oplossingen. Ook staat hij open om met je te sparren en brainstormen over de uitdagingen in jouw onderwijspraktijk. Maak je wel klaar om de diepte in te gaan want: No-one rises to low expectations!