Inge is een betrouwbare en koersvaste manager die graag mensen uitdaagt om zelf de regisseur te zijn van hun (werk)leven. In de afgelopen jaren heeft Inge verschillende strategische (interim-)rollen vervuld binnen en buiten het hoger onderwijs.

Inge floreert in een werkomgeving waar resultaatgerichtheid, kwaliteit en werkplezier voorop staan. Zij houdt van heldere en duidelijke communicatie, heeft lef en werkt met passie en met haar kompas: haar intuïtie.

Inge gelooft dat iedereen van betekenis is in een organisatie, ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen talent. Haar expertise is om vanuit verbinding en vertrouwen bij te dragen aan de ontwikkeling van mens, team en organisatie. Samen, flexibel en resultaatgericht. Door zichzelf kwetsbaar op te stellen, nieuwsgierig te zijn, goed te luisteren zonder te oordelen en door in te zetten op werkplezier, lukt het haar om mensen in beweging te krijgen. Inge is daadkrachtig, heeft een heldere visie op veranderen en neemt graag het initiatief.