Jacinthe Versteeg heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur en projectmanager binnen zowel het publieke domein als het bedrijfsleven. Zij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken en projecten met een maatschappelijke impact. Binnen het hoger onderwijs voelt zij zich dan ook als een vis in het water. Met name de enorme bevlogenheid om studenten – met welke achtergrond dan ook - de best mogelijke leeromgeving te bieden spreekt haar zeer aan.

Tijdens haar loopbaan werkte zij binnen diverse sectoren: hoger onderwijs, zorg, justitie, media, cultuur en ICT. Aan de basis van deze brede interesse ligt haar studie Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast volgde zij een masteropleiding Bedrijfskunde en diverse trainingen in project- en procesmanagement.

Collega’s omschrijven Jacinthe als gedreven en gestructureerd, maar ook empathisch en humorvol. Zij heeft een bijzondere aandacht voor de mens achter de organisatie en coacht regelmatig professionals in veranderingsprocessen. Hiertoe volgde zij een gecertificeerde coachingsopleiding. Op dit moment studeert zij Psychologie in deeltijd.