Janines focus als trainer, coach en adviseur ligt op leren leren, leren werken en persoonlijke effectiviteit. Haar omgeving omschrijft haar als een creatieve bezige bij die tien ballen in de lucht houdt, dol is op reizen en toch altijd tijd voor je maakt. Ze wervelt van de goede ideeën en heeft een aanstekelijk enthousiasme. Focus, reflectie, ontwikkeling en planning zijn haar sleutelwoorden. Binnen projecten en ontwikkeltrajecten staat Janine voor loslaten waar kan, vertragen om overzicht te creëren, en gas geven daar waar nodig.

Hoe meer iemand zichzelf herkent in een leersituatie, hoe groter de motivatie om te leren en hoe beter het beklijft. Voor mij als docent is dit steeds de uitdaging!

Janine heeft een achtergrond als onderwijs- en veranderkundige. Ze werkt als adviseur, docent, trainer en projectleider bij verschillende onderwijsinstellingen. Ze is betrokken, zorgzaam en toegankelijk. Haar stijl is een combinatie van duidelijke theorie, enthousiaste anekdotes en op de mens gerichte, persoonlijke leerervaringen. Binnen Reflect Academy houdt Janine zich onder meer bezig met het begeleiden van PhD studenten.