Sabine is een gedreven opleidingsadviseur en projectmanager en heeft veel ervaring met leren en ontwikkelen in het hoger onderwijs, maatschappelijke belangenorganisaties en in de (geestelijke) gezondheidszorg. Zij houdt ervan om samen met inhoudelijke experts impactvolle leerinterventies te creëren, en de best mogelijke leeromgeving. Een omgeving die je zintuigen prikkelt, waar je je veilig voelt en waarin je in verbinding staat met anderen. Sabine coacht docenten, trainers en ontwikkelaars om daarin de meest optimale condities na te streven.

Collega’s omschrijven Sabine als empathisch, proactief, nauwgezet en positief kritisch. Zij is resultaatgericht en heeft tegelijkertijd aandacht voor de mensen met wie zij samenwerkt.

'Groei vraagt tijd en aandacht. Een quick-fix bestaat niet, dat is een les uit de natuur.'

Sabine is haar loopbaan begonnen als paramedicus en heeft niet veel later de Master of Health Professions Education voltooid aan Maastricht University. Dit vormde haar onderwijskundige basis in o.a. probleem gestuurd onderwijs. Daarnaast heeft zij veel affiniteit met vaardigheidsonderwijs en soft skills. Zij werkte onder meer als docentopleider, onderwijskundig adviseur, opleidingsmanager en teamleider.