Sanne is adviseur en projectleider voor het hoger onderwijs en begeleidt projecten op het gebied van onderwijsinnovatie en curriculumvernieuwing. Ze kan goed luisteren en ziet scherp wat er in een organisatie nodig is. Met haar open en verbindende communicatiestijl creëert ze betrokkenheid, enthousiasme en draagvlak in organisaties.

Als trainer en coach begeleidt Sanne docenten bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft zelf veel ervaring als docent en onderzoeker en werkte aan de Universiteit Utrecht onder meer aan de vraag hoe informatie mensen kan overtuigen, motiveren en in beweging kan brengen. Ze promoveerde in 2012 op onderzoek naar methoden om de kwaliteit van communicatie te evalueren.

Haar expertise op het gebied van communicatie en motivatie en haar ervaring in de universitaire praktijk maken Sanne een sterke sparringpartner voor docenten en onderwijsmanagers die een impuls willen geven aan het onderwijs of aan een team docenten. Collega’s beschrijven Sanne als deskundig, energiek, warm, positief-kritisch en daadkrachtig.